2011-05-28

Återigen...

Ja igår var jag hos Malin med Emelie och Evelina och planen för denna kväll var verkligen mys på hög nivå, mysbrallor, tacos och ansiktsmask, och det började ju så men innan maskerna kom på så blev det ist en liten sväng ut på stan för att träffa lite kompisar. Så kl 10 så bestämmde vi oss och fick då panik för att göra iordning oss innan kl 11 (blev inte färdiga till dess, jag menar 4 tjejer i en 1:A och alla ska sno grejer som smink, kläder, platttång och skor från malin, det var ju omöjligt på en timme).
Sjukt skoj blev det iaf först gick vi till ett uteställe men det var väldigt trångt och varmt så vi drog oss vidare till stalllyktan ist, det var jätte mysigt, precis så som man tänker sig en gammal irländs pub typ. ja så där hängde vi till strax innan 2, då vi drog oss hem till malin för att hämta våra grejer och sen gå till sängs, mmm

Idag har vi (samma tjej gäng) varit på marieberg, ikea och skopunkten. Det tog ju nästan hela dagen så nu måste man sätta lite fart om man ska bli färdig till kl 7 då man ska infinna sig hemma hos Emelie på förfest.  Men är ju sjukt trött så vet inte riktigt hur detta ska gå, men det märker vi!:)
Bilder på det jag köpte idag kommer troligtvis imån! Men det blev iaf ett par typ strandskor, en jumpsuit och en jacka på rea och ett linne. Ja just det en brandvaner också! Var ju brandövning/utbildning i skolan i fredags som man vaknade till lite efter. Har iaf tagit ner sprayflaskorna från badrumsskåpet!

Kramhej //Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar