2012-06-23

Fisken slank ur kroken

Hejsan! Då har ännu en dag börjat gå mot sitt slut. Men jag har iaf haft en riktigt skön dag som avrundades med lite fiske, tyvärr utan fångst men jag hade iaf någon på kroken, men sim släppte. Jag och pappa la då ut nät istället så vi får se om vi lyckats fånga något imorgon.
Igår var det midsommarafton som firades i goda vänners lag! Riktigt trevligt men sjukt mkt knott som resulterat i många bett och mycket kliande! Det var också en australienska med som jag pratade massa engelska med, sjukt skoj, inte för att jag är så bra på det men jag försökte iaf och det var kul!;)
/L

2012-06-21

VUXEN

Idag har jag kännt mig riktigt vuxen för en gångs skull, och jag gillade det faktiskt! Jo, men vad är det för världshändelse som fått mig känna så undrar ni ju självklart då.
Jag ska berätta:
Jag har jobbat mitt hårda jogg 7-16 som börjar bli en ganska härlig vana nu (efter fyra dagar, haha) och bestämde mig efter jobbet att åka till granngården eftersom jag behövde investera i ett par nya stövlar. När jag kommer in där i mina jobb kläder, varm, smutsig och lite sliten så får jag bara någon sån där kännsla som känns riktigt bra. Jag börjar prova stövlar och får hjälp av en expredit som det känns som genom behandlar mig med respekt bara genom att jag har vad jag har på mig. Hon frågar om jag ska ha stövlarna när jag jobbar i skogen eller i jobbet på något annat vis osv. Bara genom detta känner jag mig väldigt vuxen. jag har ett jobb, jag jobbar hårt, jag har arbetskläder (som det faktiskt slits på), ja bara något sånt här enkelt (och fjantigt, tycker säkert ni) så fick jag bara en feeling av lite stolthet. haha ja så kan det gå.
Nog om detta lite tråkiga inlägg, imån är det midsommar och så ska det umgås med vänner hela dagen! Tack för mig säger jag genom det.
//L

P.s Skaffa instagram så kan ni få se lite bilder av vad jag har för mig när jag inte sitter här. :)

2012-06-19

Work, work

Arbetslivet är ganska bra ändå måste jag säga!
Denna vecka jobbar jag som ogräsbekämpare ( förhoppningsvis fler veckor framåt), och jag måste säga att det är helt okej! Det som för mig är mest chockerande är hur sjukt skönt det är att ha ett 7-4 jobb, vilket jag aldrig haft innan! Super smidigt tycker jag! Sen har vi haft väldig tur med vädret de här två första dagarna, det blir ju betydligt jobbigare om det skulle få för sig att börja regna! Men som sagt tur med vädret, igår lyckades vi till och med bränna oss, har en sjukt svidande nacke idag!
Nä nu ska jag in i duschen å sen bär det av mot värnamo för att träffa bland annat Lovisa och Amalia! Det ska bli jätte skoj! Men tyvärr får det inte bli sent, jag har ju som sagt ett jobb där jag går upp tidigt nu!;)

2012-06-17

Sammanställning av helgen!

Nu har jag haft en riktigt skön helg! Här kommer allt som jag gjort;
I fredags var det ju skolavslutning! Känns konstigt att det är slut nu och att alla inte kommer tillbaka till hösten även om de flesta nu gör det! Men samtidigt väldigt skönt, jag hade inte orkat mer! När jag kom hem så samlades hela familjen här hos mina föräldrar för att äta gott och fira min syster som fyllt år och mig för att jag gick vidare till steg två!
Igår tog vi det ganska lugnt, jag, mamma och Amber gick en runda till ladugården för att se på kattungar och kalvar. På kvällen så åkte vi ut med båten en sväng och la i nät som resulterade med en gös och en gädda idag.
Idag har det varit barnvälsignelse för Hilma, så det har hackats grönsaker och grejats, så nu känner jag mig lite lagom trött, men alltid skoj när släkten samlas!
Imorgon ska jag börja mitt första sommarjobb, det blir på Boda trädgård, så kl sju kör jag igång imorgon!;)
Fina Hilma med sin mor och far
Broder Emil och Hilma
Kalvar
Större delen av min klass
Söta Amber med sitt fina polis nattlinne
Ut å gå
Lite skoj innan det är dax att åka bil tillbaka till Örebro med Mamma och Robert
Kissekatter

2012-06-14

Äntligen!

Jag är riktigt glad nu! Jag har ju längtat efter att min favorit bokserie ska komma på film och nu har äntligen den första kommit ut! Hihi perfekt sista kväll i öret efter att ha packat betydligt mycket mer än vad jag trodde var möjligt!
Fågeln råkade jag gå förbi innan och tyckte den var lite söt!
/L

Skolans sista dagar!

Helt otroligt är det men imorgon slutar skolan för denna gång! Igår kväll var jag och Emelie hos Malin å åt tacos och sen jordgubbar och Malins hemgjorda fantastiska bullar!;) super mysig sista kväll ihop innan sommaren! Idag har vi varit i kyrkan och tränar på vårt spex, kommer va awesome! Efteråt åkte vi och solade och tränade lite. Nu är jag hemma och har ätit så nu ska jag strax ta tag i mig själv och Börja storstäda och packa! Imorgon efter avslutningen åker jag hem.
Grattis syster för idag är det din dag!
/L

2012-06-10

Händelserik söndag

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med hos människor, men också några ökenråttor, sjukt söta!
Idag gick jag upp med tuppen(nästan) för att möta upp tjejerna på Java där vi bjöd Emelie på frukostbuffe för att hon fyllt år. Riktigt smaskigt! Efteråt cyklade jag och Evelina lite fram å tillbaka å sen hamnade vi hos mig, där vi var en stund innan Emelie kom med min bil och vi åkte alla tre till sörbyängen och hämtade mitt fynd från blocket, ett lack soffbord för 30 riksdaler!;) så nu är det som ett helt annat rum här, det enda som jag väntar på är att jag ska bli av med mitt gamla bord, bordsskivan fick ligga på mitt nya bord för den var för tung att bära ner i källaren. Men mkt bättre blev det iaf. Vi hann också med att kolla på Tarzan, vilken var bättre än jag minns! Så bra!!! Å nu sitter jag här och kollar på blandannat nya avsnittet från säsongstarten av pretty little liers !;) imorgon börjar sista skolveckan!!;)
/L

2012-06-09

Sista helgen med klassen!

Hejhej! Igår blev det en kalas bra dag med frisörbesök, försnack hos Emelie med Malin och sen den sista klassfesten som ägde rum hos Sara! Där beLev det till att grilla och äta masa gott, en hel del dansande och sjungande och bara sällskapande!
Idag har jag varit och ätit med Evelina och Sophia och några till och snart sk jag börja göra mig i ordning för ännu en kalaskväll hos John med delvis klasskompisar, men också lite annat folk. Ska bli skoj iaf!
Imorgon ska vi fira Emelie lite i efterskott med mat och mys och jag ska även åka och köpa mig ett billigt soffbord!
Tack å hej! /L

2012-06-07

Trött som en nöt....?

Hejsan!
Sen sist har det varit en nationaldag med massa Evelina mys, eller ja inte så mycket mys kanske, vi tränade faktiskt (och solade lite) och sen kollade vi läget på stan innan vi fikade och tittade lite till för att sean möta upp Emelie för lite god Italiensk Pizza.
Idag har varit en vanlig sketen tosta(torsdag) fast jag trodde det var måndag först, men det har iaf varit lite marknad i stan och en sjuk rea på bikbok med alla stans tjejer samlade samtidigt, men som tur var hittade jag inget skoj. Så till slut kom jag hem och då hann jag inte mycket mer än att slockna på soffan.
Så nu är jag så där härligt (läs: hemskt) seg, men ska nog snart kasta mig i den riktiga bingen och hoppas på en riktigt bra morgondag! Då blir det den första av två avslutningsfester med klassen!

2012-06-05

Kvarntorpshögen

Idag har vi varit på kvarntorpshögen med skolan. Var inte så jätte skoj men jag har gått upp för typ världens längsta trappa, 427 steg, upp och ner! Allas ben var som spaghetti när vi gått ner, sjukt var det, plus att kroppen var lite öm efter gårdagens rus!
Just nu sitter jag hemma hos Evelina och myser framför tv;n med chips och glass! Imorgon är vi ju lediga!;)
/L

2012-06-04

Stolt tjej!

Jag har nyss tagit vad som kändes den skönaste duschen någonsin! Det behövdes efter den här kvällen. Men vi börjar från början!
Jag har idag fått veta att jag får gå vidare till steg två/ grupp tre till hösten! Jippie för mig! Otroligt skön känsla att äntligen veta!
Å nu i eftermiddag/kväll har jag och ett tappert gäng klasskompisar sprungit vårruset! 38 minuter tog det för mig, vilket jag är stolt över med tanke på hur lite jag tränat de sista tre månaderna! Och jag tror att det var bättre än förra året då det tog typ 42 minuter om jag inte minns fel!
Efteråt var det ju lite picknick och sen kollade vi runt på alla olika aktiviteter som var runtomkring, och jag fick med mig två cd skivor hem förutom de andra grejerna som man får vid målgången! Å nu är det verkligen dax för mig att sova! Imorgon ska vi på utflykt till kvarntorpshögen m skolan!
/L

2012-06-03

Call me mayby?

Mys söndag!

Kapten röd

Super trevlig kväll igår med folk som jag inte brukar hänga så mycket med annars, så va skoj! Vi drog till frimis där det var avslut på visukalveckorna och träffade massa trevligt folk plus att det var ngn musik festival där så kapten röd var där. Lite skoj att se men måste säga att det inte var så där super bra!;)
Nu ska jag ha en skön söndag å imorgon kommer svaren jag väntat på länge!