2011-05-30

Ta inte slut än...

Ja, jag överlevde ju produktonen också. Skönt att det är gjort nu iaf. Nu är det bara det värsta kvar....att vänta en vecka innan man får svar på hur det gick.

Nu har jag packat iaf, ska ju hem till lillalandet imorgon efter skolan, som tur är åker Emelie med mig, hade ju vatt sjukt tråkigt annars!
Skönt med lite långledigt iochmed kristihimmelfärd. Men nu känns det ju verkligen att allt går så fort så man hade knappt behövt komma hem nu emellan innan man ska vara hemma hela sommaren typ. Men är ju alltid skönt att komma hem och jag ska ju på min kusins student också, sjukt kul att träffa släkten ska det bli iaf!
Allt för idag....Nu ska jag fortsätta titta på O.C som jag har fått låna av Malin! :)

//Lena

Avstämmning

Ja, då var första delen av min avstämning gjort, hörförståelsen. Jag kom ihåg allt men hade problem med att teckna eftersom jag blev så nervös. Men tror att det gick ganska bra iaf..
Nu är det bara produktionen kvar, den är efter fikat...

Skönt att en del är gjord iaf...

2011-05-29

P.S

Jag glömde ju visa de utlovade bilderna från shoppingen i lödas! :)

Dessa skor gick jag i hela lördagen, sjukt sköna, var bara på vägen hem kl tre som det började göra ont i fötterna på riktigt! :) En bra investering för sommaren!

En jumpsuit(mys), jacka, och jag fick halsbandet som ligger där på köpet när jag handlade på bikbok!, shortsen köpte jag på fredagen, jätte fin färg tkr jag! :) Nya favvisar för sommaren tror jag!

D.S

Sjukt rolig lördag/Söndag!

Yes, blev en riktigt lyckad helg måste jag säga!
Igår blev det förfest hos Emelie med ett gott gäng tjejer å sen vidare till Satin en liten stund, men eftersom det inte var så mkt till drag där så gick vi vidare till ritz där vi träffade massa gott folk från skolan!! Hade sjukt roligt!

Idag fick jag ett sms från evelina där hon frågade om vi skulle käka pizza
.JAA sa jag, haha har varit sugen på det länge!

Ja, nu ska jag städa lite är tanken, får se hur det blir med det, är ju inte så sugen måste jag säga, men är väl lika bäst att få det gjort! :)

Kram hej //Lena
Bilder:






2011-05-28

Återigen...

Ja igår var jag hos Malin med Emelie och Evelina och planen för denna kväll var verkligen mys på hög nivå, mysbrallor, tacos och ansiktsmask, och det började ju så men innan maskerna kom på så blev det ist en liten sväng ut på stan för att träffa lite kompisar. Så kl 10 så bestämmde vi oss och fick då panik för att göra iordning oss innan kl 11 (blev inte färdiga till dess, jag menar 4 tjejer i en 1:A och alla ska sno grejer som smink, kläder, platttång och skor från malin, det var ju omöjligt på en timme).
Sjukt skoj blev det iaf först gick vi till ett uteställe men det var väldigt trångt och varmt så vi drog oss vidare till stalllyktan ist, det var jätte mysigt, precis så som man tänker sig en gammal irländs pub typ. ja så där hängde vi till strax innan 2, då vi drog oss hem till malin för att hämta våra grejer och sen gå till sängs, mmm

Idag har vi (samma tjej gäng) varit på marieberg, ikea och skopunkten. Det tog ju nästan hela dagen så nu måste man sätta lite fart om man ska bli färdig till kl 7 då man ska infinna sig hemma hos Emelie på förfest.  Men är ju sjukt trött så vet inte riktigt hur detta ska gå, men det märker vi!:)
Bilder på det jag köpte idag kommer troligtvis imån! Men det blev iaf ett par typ strandskor, en jumpsuit och en jacka på rea och ett linne. Ja just det en brandvaner också! Var ju brandövning/utbildning i skolan i fredags som man vaknade till lite efter. Har iaf tagit ner sprayflaskorna från badrumsskåpet!

Kramhej //Lena

2011-05-27

Wierd..

Konstigt att man ibland kan gå från glad till att tänka alldeles för mkt till att gå tillbaka till sig själv..

Åh jag blir så arg på mig själv ibland när jag sitter för länge själv i min lägenhet utan ngt och göra och tankarna börjar försvinna iväg på allt möjligt jag kännt eller gjort för längesedan eller kanske till å med sånt som ligger i framtiden, som jag vet ska komma! och det gör att jag börjar må dåligt och få små ångest, vilket känns i magen och i skallen.
Fattar inte hur man kan ha ett sånt stort "samvete" som jag har. Ni vet de där små gubbarna som ska föreställe ens samvete som brukar vara med i filmer i form av en djälvel och en ängel som sitter på en axel och säger vad man ska eller inte ska göra. Det känns verkligen som att jag har sånna ibland, men oftast har jag bara den god ängeln, och det kan ju låta bra, men snälla nån ibland kan man väl bara tillåta sig att ha lite roligt eller säga något som man kanske inte menar eller vadsom utan att den lilla "gubben" ska komma och knacka på en hjärta och skicka signaler att: detta får du inte göra. Jag menar snälla nån jag är 20år, låt mig va det, snälla! När jag är 50 så vill jag kunna se tillbaka på mitt liv och tänka att då var jag ung och dum, och endå glädjas åt det. Samtidigt så vill jag inte göra någon ledsen, upprörd, arg eller besviken på mig, för det är det värsta som finns för mig! Det är sådant som också lockar fram ångesten innom mig och sen kan jag inte släppa det, även om den andra säkert gjort det för längesedan. Utan när jag minst anar det ploppar minnet av den situationen fram och ja, då var man där igen.

Usch jag vet inte, det kanske inte finns någon som känner igen sig i detta. Eller/och tycker att jag är helt knäpp som känner den pressen eller vad det nu är på mig själv. Men sån är jag, varesig jag vill eller ej...
Suck ibland är det bara jobbigt att vara jag, men samtidigt så har jag så mkt att glädjas åt, jag har verkligen fantasktiska vänner både gamla och nya, jag har en otrolig familj, Men ibland så blir jag för mycket för mig själv...
Åh jag har verkligen en tro som jag står fast vid även om jag kanske inte alltid visar det eller känner att jag tvunget måste berätta om det med varje kotte jag ser, nä det är inte jag häller men bara för att jag inte säger det och pratar om det hela tiden så betyder det inte att den inte finns, för det gör den. Tro, hopp och kärlek det är det som finns inom mig som jag verkligen tror på av hela mitt hjärta och det kan ingen någonsin ta ifrån mig!

Nu menar jag inte att det är någon som gjort något som sårat mig eller på något sätt eller vis, utan detta är bara jag som har en utrensning av mig själv, egentligen kan jag nog känna redan nu hur mycket bättre jag mår bara genom att ha skrivit av mig...

2011-05-26

Glad!

Blev verkligen så glad när jag kom in i klassrummet idag och fick se den här fin fina bilden! Silja har målat den, är ju så duktig hon! :)
Kan ni se vem som är jag??

Kan inte fatta att tiden går så fort, det är redan torsdag igen , känns ju som igår! Vad gör man på veckorna och helgerna som gör att det kan gå så fort?? Har roligt hoppas jag, men usch jag kan inte fatta att det redan snart är slut på första året tillbaka i skolan. Åh nu är det ju bara roliga saker som är kvar frammåt som gör att det kommer gå ännu fortare!

*Feest nu i helgen
*Avstämmning (inte så roligt men nödvändigt!)
*Hem resa vid kristihimmelfärd, student, kompdag, nationaldag -  tis-måndag.
* Sthlms helg med Malin och Emelie
*sthlm med skolan en dag (är i samband efter vår helg)
* skolavslutning
*uv läger dagen efter skolan slutat

Ja det går så fort och detta är små milstolpar som gör att det känns som att det går ännu fortare!
Fullt ös medvetslös och snart är vi tillbaka igen så det är inget att lipa över, haha

Klart sluuuut //Lena

2011-05-25

En sjukt kall kväll

Ja då har det gått någon dag igen, så kan det gå!:)

Igår var iaf en händelserik dag. I skolan så var det föreläsning hela förmiddagen om döva som var med under förintelsen. Sjukt intressant!
På eftermiddagen så hade vi inga direkta lektioner men vi var några som satt kvar och umgicks, bla spelades "Vetgirig.nu" haha, sjukt kul!

Direkt från skolan bar det sedan av till SF (äntligen, var längesedan nu!) där Alexandra, jag, Erica och Joachim såg nya Pirates filmen. Ja, vad jag tycker om den vet jag inte riktigt egentligen, elller den var ju sjukt bra, men tveksam om man hade behövt se den på bio.

Efter det var det hem och byta om till varmare kläder för att sedan bege sig till karslunds herrgård. Där såg vi med skolan "fröken julie". Ja, den var jag besviken efter och genom frusen! Var ju utomhus och is kallt att sitta still, hade behövt en filt, eller dunjacka och termo! :)





 
Klart slut //Lena

2011-05-24

Fruktsallad

Mmmm... Kom precis hem från skolan och gjorde mig en super god fruktsallad!
Recept alá Lena
*Äpple
*Clementin/satsumas
*Russin
*Solrosfrön
*Nya kesella, Hallon
AKA: Vad du har hemma!

Klart slut //Lenis :)

2011-05-23

Blåsa bubblor??

Yes, har äntligen tränat lite nu igen, asså det är ju så sjukt skönt efteråt, tänk om man bara kunde komma ihåg den kännslan hela tiden så borde det ju vara 1000 gånger lättare att ta sig till gymmet! Igår blev det iaf body combat, och jag har inte varit på denna nya koreografin innan å det var ju så sjukt roligt, jag menar allvar det var verkligen kul! Åh igår kväll och idag har jag haft något så sjukt go träningsvärk efter det. kan också kommit lite från i lördagskväll då vi mellan filmerna tränade lite rygglyft och situps, haha
Idag iaf så blev det zumba! Gott! Känner redan hur värken har spridit sig ännu värre över hela ryggen, men det är ju endå så sjukt gott för då vet man ju att man faktiskt gjort något som dessutom är bra för kroppen!

Ja det var ett långt inlägg om träningen för två dagar. haha

Jaja, annars har det varit en lugn dag då halva klassen haft avstämmning å vi andra mest väntat. Jag har ju redan gjort vissa delar av denna avstämmning och vi är så många i min nivå nu så delades upp på två dagar så jag ska inte göra mitt försen på måndag nästa vecka.

Asså jag har börjat få myggbett redan. inte okej!



Försökte ta en rolig bild när jag blåser bubblor men blev ju mest lamt, men det bjuder jag på denna härliga måndagskväll! haha

Klart Slut //Lena

2011-05-22

Ja, då var det redan söndag! Kan inte fatta att tiden går så fort!
Blev ju spelkväll i fredags och vi blev ett stort och glatt gäng, super skoj! Sen så blev det inte som jag sa i förra inlägget utan Sofie kom på lördagen en stund och hälsade på mig istället. Var mys, vi lagade god kyckling/bulgur sallad, mums, vilket är kvar till matlåda till imån förhoppningsvis! :)
Igårkväll tog jag mig hem till Evelina med Malin och Lisa. Vi tittade på två sjukt bra filmer (ledsen för att jag satt och kommenterade nästan hela tiden på båda filmerna, jag var på det humöret och de var så bra, men förlåt:). Vi såg iaf Baksmällan och She´s the man. Åt gjorde vi också, bara massa gott som kladdkaka, chips och Malins hemgjorde special brownies. Mmmm.

Idag ska jag strax möta upp tjejerna och gå till parken där vi ska ligga och sola hela dagen! :) En stund iaf! haha

Bilder från i fredags! :)




K.... S.... //L...

2011-05-20

Klänning, spel, tacos och besök!

Jag är redo för att bege mig till Malin snart! Ska ha spelkväll och ha samlat ihop ett gäng från skolan som ska vara med och det kommer nog bli super skoj! Är själv lite välklädd kanske för "bara" en spelkväll men jag var så sjukt sugen på att använda någon av mina nya klänningar så det fick bli så! :)
Har massa ingredienser till tacos i kylskåpet och lite utanför som jag inte får glömma ta med mig åxå!
Just de, ikväll/natt kommer Sofie Andersson för att sova över hos mig, haha. Hon ringde oväntat i går eller förrgår och kollade läget och nu blev det så. Skoj! Var nog i sommras senast jag träffade henne tror jag!

Ha det bra hönni!

Klart slut // Lena

2011-05-19

When in rome

Detta skulle kunna vara den bästa filmen på länge! Precis den typ av film som jag älskar! Åh vad bra den var!
SE DEN!


Over and out //Lena

2011-05-18

MyyS!

Ja, då har Evelina lämnat mig efter en mysig eftermiddag med american pancakes, Casper, kladdkaka och Ella den förtrollade. Mys på högsta nivå! Haha råkade ju somna lite efter matkoman, men efter den vilan blev jag pigg som en mört igen!
Visst är det konstigt att man kan behöva en powernap även om man inte börjar särskillt tidigt om man jämnför med tidigare i livet och dessutom idag hade vi inte lektion efter lunch, fast vi stannade ju kvar en stund och gjorde lite teckenspråks övningar och sen bara tjöötade! :)

Imån ska vi göra studiebesök på birgittaskolan och sen ska jag förhoppningsvis ta mig till något pass på eftermiddagen.



Over and out //Lena

2011-05-17

Boda Borg

Idag har vi varit på boda borg på friluftsdag! :) Var en minst sagt rolig dag, men också svettig och man blir ju så sjukt tävligingsinriktad så tur att vi blev ett sånt bra lag där alla gav allt! haha
Men man har ju blivit ganska mörbultad och trött så blir en lugn kväll med tv eller kanske någon film. Ute regnar det så då blir det ju extra mysigt!


Klart slut //Lena

2011-05-16

Hoppas på tränings värk.....

OM en vecka har vi avstämmning igen :S men det ska jag inte tänka på nu!

Nä idag har faktiskt varit en bra dag trots två redovisningar som jag inte hade förberett mig på alls, men det var det ingen som hade visade det sig så det var bara kul. :)
Jag började titta på Red riding hood igår och tittade färdigt idag och ja, jag vet inte om jag tycker den var så bra egentligen. Hade ju inte jätte bra upplösning så försämrade ju, men känns som att man hade kunnat göra så mycket mer med filmen, den hade ju kunnat vara så sjukt bra, särskillt med Amanda som rödluvan, hon är ju jätte bra men får inte riktigt rättvisa här tycker jag. Men men, se den själva och berätta vad ni tycker!

Kom iaf iväg på zumba ikväll också, ÄNTLIGEN! Så skoj var det! Nu hoppas jag att jag kan komma igång med träningen igen. Fortsätter ju med Boda borg imorgon på vår friluftsdag, ska bli sjukt skoj för det var jättelängesen!

Over and out //Lena

2011-05-15

Älska mer! :)

Åh vad jag älskar när det inte blir som man tänker sig jämt, på ett possitit håll då förståss! Men detta återkommer jag till senare!:)

Igår var det ju som sagt mer teckenspråketsdag och sen träffa familjen och åt tillsammans, blev dock ingen direkt upptäcktsfärd i örebro, men vi gick till slottet, men det var stängt så struntade i det. Istället skilldes vi åt lite och jag åkte hem och städade lite, eller plocka undan är nog mer rätt ord! Senare på kvällen anländer familjen till mig och vi äter tillsammans massa gott, bla så hade jag gjort en hallon paj till efterrätt! Men eftersom vi hade en liten tös med i gänget som behövde gå och lägga sig och dessutom trötta vuxna som hade arbetat hårt med att bygga ett staket till syrran under dagen så begav de sig hemåt ganska tidigt. Kvar blir jag med eurovision på tv men också kryp i benen!



Nu kommer vi till varför jag älskar när det inte blir som kan tänkt isg jämt. Jo jag hade ju tänkt stanna hemma tittat på eurovision och heja på Eric, men nä, eftersom benen kröp så bestämde jag mig för att snabbt svida om, och bege mig hem till Emelie där det var party! :) Blev en super rolig kväll som dessutom flyttades till Malin senare, varför vet vi nog inte riktigt men så var det och det var asa skoj! Slutade med att jag var hemma i min lägenhet 04.30. Var mkt längesedan jag var vaken så länge, man är ju inte så ung längre! ;)

Idag gick jag upp och åkte direkt till marieberg för att återigen möta upp familjen och äta tillsammans och sen åka hem till kusinen för lite fika på det! Mys dag! (råkade shoppa en klänning, linne och cykelbyxor när jag väntade på de andra också, men det säger vi inte) Nu ska jag kanske ta och diska lite eller sätta mig med en av böckerna som jag också köpte idag!



Klart slut // Lena

2011-05-14

Päron på besök

Ja då har det lyckats gå några dagar igen, allt går så sjukt fort nu mera!

Denna helgen så är det mycket som händer, bla. kom föräldrarna igår så det blev grillning hos emma och dessutom så firas teckenspråkets dag vilket betyder att några från skolan var med och hjälpte till med bla. ansiktsmålning igår och idag fortsätter vi några timmar till.
Efteråt ska jag träffa familjen och vi ska äta tillsammans och kanske upptäcka Örebro lite!:)

Evelina målade en jätte fin blomma på mig! :)

2011-05-11

I´m back in the sun...

Ja så här kan det sluta efter en allaktivitetsdag i karlskoga med olika folkisar i örebro län. Är minst sagt bränd, ock inte snyggt häller, breda band och sen fin bränna i nacken och fejjan åxå! :) 'men men, har vatt en kul dag iaf!

I eftermiddag har dessutom alla tjejer i klassen som ska vara med på vårruset imån varit hemma hos emelie och förberett våra snygga t-skirtar som vi ska springa i imån. Återkommer med bilder på dem. kommer nog ta något snyggt grupp fota antar jag imån!

Kommer sova gott inatt!
Klart slut //Lena

2011-05-10

Vem ska tänka på mig om inte jag??

kände att jag behövde nya sommarkläder eftersom det är så underbart väder! :)
Kände också att jag behövde göra något för bara mig idag för det har varit ganska mycket det senast med både det ena och det andra! och vad kan ge tröst om inte lite nya kläder? Skulle inte förvåna mig om jag kommer vara med i något spnt program som typ lyxfällan i framtiden. Inte för att jag shoppat så mycket det senaste faktiskt, men eftersom jag gör det som lite tröst så kan du ju alltid bli mer...:)

Klart slut /Lena

2011-05-09

Trött??

Alla i skolan har idag sagt att jag sett trött ut, och visst det har jag ju varit men jag har inte riktigt förstått endå att det synts så tydligt, men sen i eftermiddag när vi står i mjukglass kön (mums) säger evelina till mig att jag är röd i ögonen. Hrm tänker jag, det måste ju vara linserna som jag fick för mig att använda idag, vilket var jätte längesedan.
När jag sedan kommer hem och själv får se mina ögon så förstår jag om folk tyckt att jag sett trött ut! Pinsamt, men endå inte, är ju inte mitt fel att något blodkärl brustit eller vad som hänt.


Jaja, det var den lilla historien. Idag efter mkt om och men har jag faktiskt tagit tag i mig själv. Jag har skickat in referatet som jag faktiskt skrivit innan, jag har skrivit analysen av lovtalet och sen gav jag mig ut och "jogga". Hittade en rolig väg bort vid baronbackarna, i skogen där. var skoj, blev ju dock inte så mkt joggande eftersom Alvar ringde så jag pratade med honom, och sen fakta, jag orkade inte, men blev intensiv powerwalk och lite joggande iaf! Så det får duga! Känns i ryggen nu, så ska bli skönt att gå till sängs nu. För hoppningsvis kommer jag upp och tar min en liten tur imån bitti också, har ju sovmorgon så man får passsa på.

Jag har inte tränat på 3 veckor och nu kännde jag att det var dags eftersom att vårruset är på tordag!:) Ja det kan tyckas lite sent att börja nu, men bättre sent än aldrig! haha Idag har vi iaf köpt t skirtar till tröjorna vi ska göra på onsdag till våra skollag!

//Lena

2011-05-08

Hård helg!

Ja är hemma (och har varit några timmar) från denna fantastiskt roliga men sjukt tuffa helg i Vänersborg med mycket planerande och fokuserande!
Det vi har planerat för är ju DHB lägret som kommer vara en vecka i sommar med föräldrar och deras barn. Jag med flera kommer att vara barn ledare medans föräldrarna går teckenspråks kurser.
Kommer nog bli väldigt kul tror jag, men är ju sjukt mkt att planera och dessutom så sjukt mkt teckenspråk eftersom vi är både döva och hörande som ska göra detta, vilket är super men man koncentrerar sig så hela huvudet håller på att smälla. haha

På Torsdag är det vårruset och jag har inte tränat på flera veckor, suger, men är ju bara att kämpa. Någon sorts inre kondition måste man ju bara ha:) Eller??

//Lena

2011-05-05

En härlig dag att bara vara

Fort....
Onsdag: Ja ibland blir det inte riktigt som man tänkt, en fras som jag ofta använder mig av i min blogg, men så är det ju!
Ja igår då så var det ju olika museum som gällde och vi började med det i Degerfors som var ett fotbollsmuseeum för att bla hylla Lennart "nacka" Skoglund. Ja, iaf, det som gick lite snett som uppmärksammades redan på vägen dit var ju att vi skulle behöva tal tolka allt som vi planerat säga på teckenspråk, problemet eller vad man ska kalla det i detta fallet var ju att vi skulle ju inte tolka, det kan vi ju inte än. Men det gick bra tycker vi iaf och det var ju roligt, och troligtvis så förstod alla. 
Vi åt lunch ( OMG jag har börjat säga lunch ist för middag, vart är världen på väg??)
När vi en dryg timme senare kommer fram till Kumla är det ju skomuseeum som gäller, och vet ni vad?
Jo det var faktiskt ganska kul, iaf att se hur en sko ser ut innan den blir en sko. Så detta var ju mycket roligare än fotbollsmuseumet, jag menar fotboll...visst kul att spela själv men att se andra göra det...Not that fun!
Senare på kvällen hemma i min lägenhet börjar ett sug efter kebab uppkomma och ja, en stund senare har jag fått med mig Emelie och Evelina att käka hemma hos mig och mysa lite i soffan!

Torsdag: Det är idag det, jo en sak är planerad, eller egentligen två:
1: Träffa Malin och Emelie för att göra en gemensam lunch
2: Städa (men detta har stått på schemat i nästan 2 veckor nu så kan hända att det skjuts upp...:)

Fredag: Till skolan för att redovisa lite om Projektveckan
Troligtvis grillning på kvällen

Lördag-Söndag: Åker till Vänersborg med DHB! Längtar! :)

Kramhej

2011-05-03

Projektvecka!

Måndag!: Idag börjar projektveckan vilket innebär att alla i skolan är indelade i olika grupper som tillsammans ska utför olika aktiviter för olika grupper och åldrar. Under tiden Vi arbetar med det kommer det vara intagningsprover för nya sökande till skolan under dessa två första dagar. Tänka sig att det gått ett år sedan jag själv var as nervös och spännd inför de här dagarna!
Efter att förberett färdigt inför min grupps aktivitet så sammanstrålade jag, Malin och Emelie för genemsam aktivitet hos Malin! Vi började med att baka supergoda muffins och se på film "sammys äventyr" (den var supersöt men ganska seg, tyvärr)
När vi legat och tjockat oss i soffan bestämde vi oss för en promenad i fina örebro, vilket var trevligt då jag inte sett parken å så.  hamnade även på ÖB och där köpte jag en världskarta, ja nu ska jag lära mig mer geografi:)






Tisdag: Går upp tidigt idag (för att vara skoldag) och beger mig till just skolan där jag och 2 till var dagens värdar för de sökande! Sånna här uppgifter älskar ju jag! Men oj vad trött jag var vid 12 när jag fick gå hem och två andra från min klass tog över.
Efter skolan mötte jag upp Emma för att uträtta ärende och sen åkte vi hem till mig och jag bjöd henne på lite mat, Amber var ju självklar också med, sötnosen! :)
När de gått bakade jag muffins och sen satte jag mig i soffan och blev lite medvetslös ett tag, var helt slut (tror jag börjar bli lite sjuk eller har det i mig iaf:S ) När jag vaknade upp kände jag hungern och det innebar att jag också fick kraft till att äntligen baka de där pizzabullarna jag tänkt baka såå länge! Blev färdig nu vil halv 10 ungefär, sjukt vilken tid de tog, men att de var värt det för ooo vad goa de var! :)



Onsdag: Åker till Degerfors till fotbollsmuseet med min grupp där vi ska guida lite och den vidare med en annan grupp till Kumla för att kolla på något skomuseeum.

Ja, kan försöka uppdatera mer om veckan en annan dag när jag vet mer vad jag har att vänta!:)

2011-05-01

Igen...:)

Ja jag är ju en ganska spontan person, fast det är klart att jag gillar ju att planera också, eller att ha något planerat, men när det som igår var bestämmt att vi skulle till hästhagen och grilla, för att först ha problem att hitta dit och sen blev vi trötta eftersom ingen var där osv, då, i sånna lägen, gör det mig absolut ingenting att ändra på planerna!
Vi åkte istället hem till mig, försökte starta engångsgrillen (misslyckat), går upp till mig och börja steka maten ist och sätter oss framför tv:n ser på film och bara myser tillsammans! sånna kväller är väl endå bara för sköna! :)

Idag, söndag! = Vilodagen! :)